Starity

Ráhangolódott az apaságra Simon Cowell

2013. augusztus 23. 13:01   |   Szerző: Stay Strong Bogi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Simon Cowell már emészti, sőt örül első gyereke érkezésének. Az X Factor ítésze barátja feleségét ejtette teherbe, ami bizony nagy port kavart Hollywoodban.

hirdetés
Ráhangolódott az apaságra Simon Cowell

Simon Cowell csupán csak egy héttel ezelőtt tudta meg, hogy apa lesz, ám a hírre eddig nem reagált nyilvánosan, sőt nem is nyilatkozott a dologgal kapcsolatban. Sokan úgy gondolták, a gyereknevelés nem az ő reszortja ezért különösképpen nem is örül neki, ebben azonban nincs semmi igazság, hiszen a napokban nyilatkozott az ügyben egy brit lapnak.

„Büszke vagyok arra, hogy apa leszek. Ez egy olyan dolog, amiről azelőtt még sosem gondolkoztam, de most örülök, hogy mégis így alakult – mondta mosolyogva az X Factor szülőatyja.

Ez a nyilatkozat csakis arra következtethet, hogy Simon mégiscsak örül annak, hogy apuka lesz, sőt izgatottan várja első gyermeke születését.

„A dolgok most megváltoznak az életemben, természetesen a jó irányba. Lauren egy nagyon különleges nő” – árulta el Cowell a Now magazinnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek