Starity

A Carver ikrek ismét együtt forgatnak

2013. augusztus 23. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Carver ikrek sorozatokat leszámítva sosem dolgoznak együtt, most azonban ugyanabban a filmben kaptak szerepet.

hirdetés
A Carver ikrek ismét együtt forgatnak

Az ikrek 2008-ban kezdték karrierjüket a Született feleségekben, ahol a 16 éves Scavo szerepét kapták meg annak ellenére, hogy a rendezőt többen próbálták lebeszélni arról, hogy őket válassza.

Ezt követően nem dolgoztak más filmekben együtt, és míg Max sok felkérést kapott, ikertestvére jóformán csak a sorozatban dolgozott. Tavaly kérték fel mindkettejüket, hogy a nagysikerű Teen Wolf sorozatban játsszák el a jóképű, de rendkívül veszélyes alfa ikerpárt, Aident és Ethant, ami mindkettőjük karrierjének nagyon jót tett.

Jelenleg az ikrek más produkción is dolgoznak, a rajongók nagy örömére, méghozzá a The Leftovers című filmben láthatjuk majd őket. A drámáról egyelőre nincs túl sok információ, de annyit tudni, hogy a történet szerint egy város lakóinak újra kell építeniük az életüket egy természeti katasztrófa után.

A filmben olyan nagy nevek szerepelnek még, mint Justin Theroux, Liv Tyler, és Christopher Ecclestone. A megjelenés pontos dátuma is ismeretlen még, de a tervek szerint még idén a mozikba kerül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek