Starity

A Carver ikrek új szerepben

2013. január 26. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű és világhíres Carver testvérek most egy természetfeletti sorozatban fogják megmutatni tehetségüket!

hirdetés
A Carver ikrek új szerepben

Max és Charlie Carver már 2008 óta él a köztudatban, amikor is a közkedvelt Született feleségek cimű sorozatban Preston és Porter Scavo szerepeit megkapták.

Azóta persze szerepeltek egyéb filmekben és sorozatokban is, de együtt nem mutatkoztak más műsorban. A két fiú közül Max többre vitte, de most újra összehozta a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozat a két testvér karrierjét és magánéletét is!

A második évad utolsó részében, mint a rajongók tudják, egy új „alfa falka” érkezett a városba, amiről Derek és Peter Hale, valamint Isaac Lahey is tudomást szerzett. Ennek a falkának a tagjai között fognak szerepelni a Carver testvérek, akik Ethant és Adient fogják alakítani, két sármos és veszélyes, de egyben brilliáns vérfarkast.

Adelaide Kane is szerepet kapott a két iker mellett, aki Corát, Felisha Terrell pedig Kalit fogja alakítani. Több kép is készült már a harmadik évad forgatásán, mellette pedig az MTV folyamatosan tudat új információkat és híreket a kíváncsi rajongókkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek