Starity

Mi van veled, Miley Cyrus?

2013. augusztus 30. 14:02   |   Szerző: Starity

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Továbbra sem csillapodik a botrány Miley körül; apja büszke rá, anyja aggódik, Liam Hemsworth pedig szégyelli őt: összegyűjtöttük, mi történik körülötte mostanában.

hirdetés
Mi van veled, Miley Cyrus?

Közös duetten dolgozott Britney és Miley

Sean Garrett hivatalosan is megerősítette a több hete terjengő pletykát, miszerint Miley és Britney közös duettre készül. A producer hozzátette, hogy eddigi munkái közül talán Miley albumán lévő számok a legjobbak.

„Jó móka volt és izgalmas dalokat hoztunk össze. Van egy közös dal Britney-vel. Öröm volt dolgozni ilyen ikonokkal, mint ők.”

A dal a Bangerz című albumon kap helyet. Britney új dala egyébként szeptember 17-én debütál majd, aminek a címe még nem publikus.

*

VMA-fellépése tökéletes volt – állítja menedzsere

Annak ellenére, hogy sokak szerint Miley Cyrus bohóckodása kritikán aluli volt, az énekesnő menedzsere, Larry Rudolph, úgy véli, hogy a fellépés nem is lehetett volna jobb, Miley és Robin Thicke tökéletesek voltak.

Rudolp azt is elárulta a US magazinnak, hogy Cyrus családja és barátai egész végig ujjongtak a színpad mellett és dagadtak a büszkeségtől. Rudolp szerint az előadás nem is lehetett volna jobb, ezért sem érti, hogy aki nem szereti Miley-t, miért törődik vele, hiszen ezt a rajongóknak küldte a We Can't Stop énekesnője.

*

Justin Timberlake kiáll Miley Cyrus mellett

„Mindenki kritizálja őt emiatt? Én nem így nézek Miley-ra, mert amikor először találkoztunk, akkor még Hannah Montana volt... És bennem ez maradt meg. Ez a VMA, nem a Grammy. A VMA, ahol Madonna esküvői ruhában táncolt a színpadon. Ahol Britney sztriptízelt. Tehát ez nem ritka. Szerintem, ha nem történne valami ilyesmi a VMA-en, akkor unalmas lenne... minden évben történik valami. Kedvelem Mileyt, nagyon. Még fiatal, és tudatja mindenkivel, hogy éppen felnő... hagyjátok, hadd tegye a dolgát.”

*

Apja büszke rá, anyja aggódik

Billy Ray Cyrus elmondta, annak ellenére, hogy a fél világ Miley fenekéről beszélget, nagyon szereti a lányát és büszke rá.

„Még szép, hogy mindig mellette fogok állni. Alig várom, hogy hazaérjen, ő az én kicsi lányom, és visszavonhatatlanul szeretem” – mondta Billy az Entertainment Tonightnak. Édesanyja csak annyit fűzött hozzá, hogy kétségbeesve várja, mi következik ezután.

*

Liam Hemsworth szégyenkezik Miley miatt?

Liam ugyan nem jelent meg az MTV VMA-n, látta Miley fellépését, és mondhatni, nem repesett a szíve az örömtől. A RadarOnline értesülései szerint az ausztrál színész amiatt aggódik, hogy kedvese negatív fellépéseo a médiában kihatnak az ő [Liam] karrierjére is.

„Liam nagyon szeretne törődni vele, de ez a gettós hozzáállás kiborítja. Nem erre szerződött. Úgy értem... nem ezt a vad, lesz*rok-minden Miley-t szerette meg. Ráadásul Liam barátai is egyre inkább egymás ellen fordítják őket, mivel a lány hírhedtsége rossz befolyással lehet karrierjére is” – mondja egy bennfentes, aki szerint azért nem készülnek róluk gyakran közös képek, mert Liam szégyelli őt.

*

Una Healy is kiáll Miley mellett

„Miley most egy másik úton halad, és akár tetszik, akár nem, ő már egy felnőtt nő, és nem egy tini Disney-sztárocska. Én személy szerint nem értem, hogy egyesek miért nem akarják, hogy felnőjön. Az ő élete, egy szabad ember, aki azt csinál magával, amit csak akar” – mondja Una.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek