Starity

Feltörekvő sztárok nyomában: América Sierra

2013. szeptember 03. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal egy olyan tehetséges előadót mutatunk be, akit a magyar telenovella-rajongók az Amit a szív diktál első főcímdala révén ismerhetnek, ugyanis América Sierra a népszerű Porque El Amor Manda című szerzemény előadója.

hirdetés
Feltörekvő sztárok nyomában: América Sierra

América Sierra gyerekkora óta énekel, 14 éves korában megnyert egy rádiós tehetségkutató versenyt. Zenei karrierjét a 3BallMTY formációval kezdte, velük énekelte fel az El Bebeto című szerzeményt, amely egycsapásra a toplisták élére került. Az általuk képviselt stílus egy teljesen új irányzatba vitte a zenét.

A siker tehát nem maradt el, éppen ezért több sikeres számot is készítettek együtt, ilyen például a Besos Al Aire című szerzemény is. Az énekesnő azonban hátrahagyva a közreműködéseket, 2012-ben felénekelte Te Mentíra című szerzeményét, amelyhez egy tengerparti videoklipet is forgatott.

Ugyanebben az évben felkérték az Amit a szív diktál című sorozat készítői, hogy a 3BallMTY formációval karöltve énekelje fel a főcímdalt. A szerzemény természetesen a széria címét kapta.

A Porque El Amor Manda hatalmas siker lett Mexikóban és persze a sorozat rajongói számára világszerte, így nem volt kétséges, hogy felkerül az énekesnő első önálló nagylemezére.

Az El Amor Manda című lemez május 28-án került fel az iTunesra és összesen 11 felvételével a rajongók kedvencévé vált. Következő videoklipes szerzeménye Ya No Sé Quién Soy címen jelent meg és természetesen ez is nagy siker lett Mexikóban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek