Starity

Julia Robertset a férje kényszeríti a munkába

2010. augusztus 20. 14:02   |   Szerző: KataCullen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A háromgyerekes anyuka sokkal szívesebben lenne a gyerekeivel, minthogy filmforgatásokra járjon. Mint kiderült, férje kényszeríti rá, hogy hagyjon fel a főállású anya szerepével.

hirdetés
Julia Robertset a férje kényszeríti a munkába

Julia Roberts három gyerekének, a hároméves Henrynek és az ötéves ikreknek, Phinnaeusnak és Hazelnek szüksége van az anyjukra, akit a forgatások nagyon lekötnek. A kis csemetékre az apjuk, Danny Moder, vagy egy dada vigyáz. A gyerekek persze haragszanak az anyjukra, amiért sokat van távol. De Julia inkább lenne főállású anyuka, és egész nap csak a gyerekeivel játszana, de férje ezt nem hagyja neki. Állítása szerint Julia nem lesz fiatalabb, és jobban teszi, ha minden szerepajánlatot elfogad, hiszen a gyerekek vele is ugyanolyan jól elvannak. És ha ez még nem lett volna elég, a férj tovább alázta a színésznőt. „Azt szoktam mondani a nejemnek, hogy ha munkát ajánlanak, igent kell mondania, különben egy idő után nem keresik. A gyereknevelésben pedig pótolható.” A férjnek talán az elsőben igaza van, hiszen keresett operatőr, de utóbbi kijelentésében biztosan téved, hiszen a gyerekek számára senki se pótolhatja a mamájukat.

Eddig úgy tűnt, hogy Julia szeretne visszatérni a reflektorfénybe, de most lehullt a lepel. Továbbá van még valami, amiért Danny a filmiparba visszakényszerítette feleségét. „Danny élvezi a gyerknevelést és azt az életszínvonalat,  melyet Julia pénze tesz lehetővé.” – mesélik az ismerősök. Danny mindezt nem tagadja, de úgy vallja, hogy az menjen dolgozni, aki több pénzt keres. Márpedig egyértelmű, hogy Julia jobban keres. „Én csak olyan feladatra mondok igent, amiért annyit kapok, hogy megéri távol lenni a családomtól!” – magyarázza Danny.

Julia tehetetlen férjével szemben, és a sértéseit is kénytelen eltűrni. Danny ugyanis gyakran közli vele, hogy színésznőként jobb, mint anyaként. Míg Julia a forgatásokon van, addig férje élvezi a luxust, és még a gyerekekkel sincs nagy gondja, ugyanis a dada mellett a nagyszülők is szívesen besegítenek neki. Miután Julia letörten és fáradtan megérkezik a munkából, otthon sincs nyugalma. Elég feszült most náluk a légkör, gyerekei haragszanak rá, és férje is csak sértegetni tudja. Julia meg csak tűr és tűr, de kérdés, hogy meddig!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek