Starity

Legsikeresebb videoklipek: Black Veil Brides

2013. szeptember 09. 17:05   |   Szerző: luluuu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben a hollywoodi rockzenekar, a Black Veil Brides legnézettebb kisfilmjeit mutatjuk be.

hirdetés
Legsikeresebb videoklipek: Black Veil Brides

A világszerte nagy népszerűségnek örvendő zenekar számos videoklippel örvendeztette meg a rajongóit, ezek közül veszünk most ötöt górcső alá.

Knives And Pens – 2010

A zenekar legnagyobb nézettségnek örvendő videoklipje, a Knives And Pens 2010-ben került fel a legnagyobb videómegosztóra, azóta több mint 23 millióan kattintottak rá.

A banda énekesét, Andy Biersackot kiközösítették és megalázták az iskolában – a videó ezeket a sérelmeket mutatja be.

Fallen Angels – 2011

A BVB második legnézettebb kisfilmje, a Fallen Angels több mint 20 milliós nézettséget ért el 2011 óta, így elfoglalta a második helyet a ranglétrán. Nathan Cox rendezte, az iTuneson is elérhetővé vált. 150 ezer embernek nyerte el a tetszését, 9 ezernek nem.

In The End – 2012

A harmadik legsikeresebb videó, az In The End összesen nem kevesebb, mint 16 milliós nézettséget ért el. A kisfilm a Black Veil Brides háromnegyed órás filmjében, a Legion Of The Blackben is szerepel, Andy Biersack úgy jellemezte a klipet, mint egyfajta előzetes, több elhagyatott helyen, templomban és olajgyárban is játszanak.

Perfect Weapon – 2010

A negyedik helyet a zenekar 2010-ben készült klipje, a Perfect Weapon érdemelte ki, több mint 16 milliós nézettséget ért el a YouTube-on, nem sokkal lemaradva az In The Endtől.

A videóban bemutatják a koncert előtti pillanatokat, felcsendül benne az The Outcasts (Call to Arms), és megjelenik benne David Sasik is, akivel a Knives and Pens klipjében is találkozhattunk már.

The Legacy – 2011

Az ötödik és egyben utolsó videoklip a The Legacy – bár nem ért el akkora sikereket nézettség terén, mint az első négy, így is szép számmal büszkélkedhet: több mint 9 és fél millióan kattintottak rá!

2011. május 31-én jelent meg Patrick Fogarty rendezésével, akihez a Knives and Pens, a Perfect Weapon és a Rebel Love Song klipjei is fűződnek. A Legacy dallal egyébként találkozhattunk a CSI:NY egyik epizódjában is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek