Starity

BATB: jön az első szörnynő

2013. szeptember 10. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vincent és Gabe után egy hölgy is csatlakozik a keresztezett DNS-űek csoportjához Amber Skye személyében.

hirdetés
BATB: jön az első szörnynő

Sok-sok új szereplővel bővül a The CW tavaly indult misztikus sorozata, a Beauty and the Beast a második évad során, hiszen nemrég beszámoltunk arról, hogy Annie Ilonzeh és Blair Redford is csatlakozik a stábhoz, most pedig egy feltörekvő színész-énekesnővel is gazdagabbak lettek.

A TVLine értesülései szerint Amber Skye fogja életre kelteni azt a Tori nevű lányt, akit Cat (Kristin Kreuk) és Vincent (Jay Ryan) mentenek meg és a szárnyuk alá vesznek. Torit erős szörnyetegként jellemezték, aki az új évad során rengeteg sokkoló dolgot tud majd meg saját életéről és a rajongók lehet, hogy aggódni kezdhetnek, ugyanis a SpoilerTV úgy gondolja, ha Cat Vincent angyala, akkor Tori lesz a kisördög, aki így bizony bonyodalmakat is fog okozni majd a szerelmesek életében.

A One Life to Live című online-sorozat sztárja az október 7-én startoló új szezon negyedik epizódjában lesz először látható, ezen kívül pedig további három részben már biztosan szerepelni fog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek