Starity

Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

2013. szeptember 11. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eheti összefoglalónkban helyet kapott többek között Scarlett Johansson, Rosie Huntington-Whiteley, Hilary Swank, Kate Upton és Eva Longoria is, akik egytől-egyik remek szettben álltak a fotósok elé.

hirdetés
Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

Szeptember másodika és nyolcadika között számos rendezvény került megrendezésre, és közülük sok még mindig tart, így bőven vannak tarsolyunkban olyan híres hölgyemények, akik kiérdemelték, hogy szerepet kapjanak az elmúlt hét legjobban öltözött sztárjait magába foglaló listánkon.

Scarlett Johansson

A szépséges színésznő az idei Velencei Filmfesztiválon jelent meg ebben a mesés feketeszínű Versace-estélyiben szeptember 3-án Under The Skin című filmje premierjén. Kiegészítőként mindössze egy gyönyörű Bulgari High Jewellery-nyakéket választott, haját pedig laza kontyba fogta.

Rosie Huntington-Whiteley

A 26 éves modell szintén harmadikán tett jelenést, ám ő a GQ Men of the Year Awards vörös szőnyegére lépett egyszerű, ám nagyszerű Versace-ruhájában. A hófehér költemény remekül kiemelte irigylésre méltó alakját, lábára pedig Louboutin-magassarkút húzott.

Joanne Froggatt

A Downton Abbey című drámasorozat sztárja is a Velencei Filmfesztiválon tett jelenést, ez alkalomból pedig három szettet is magára öltött, ám nekünk leginkább ez a bájos piros Topshop-miniruha nyerte el tetszésünket, melyhez egy szimpla fekete övet és ugyanilyen színbe pompázó Louboutin-lábbelit húzott.

Hilary Swank

A színésznő lassan belép a negyvenesek klubjába, ám ez korántsem látszik meg rajta, hiszen ragyogóan festett a 2013-as Couture Council Artistry of Fashion Award Luncheon-on, 4-én. Hilary választása egy vidám, kékszínű, leopárdmintás koktélruhára esett, melyhez fekete szandált és retikült párosított Michael Kors 2014-es kollekciójából.

Reese Witherspoon

A háromgyermekes anyuka Devil's Knot című filmjének premierje zajlott a Torontói Filmfesztiválon, nyolcadikán, ez alkalomból pedig egy csodás fekete-fehér ruhát választott Jason Wu 2014-es kollekciójából. Reese lépői Jimmy Choótól, ékszerei a Tiffany & Cótól, retikülje pedig szintén Jason Wútól származik.

Mia Wasikowska

Az ausztrál színésznő előző összeállításunk után a mostaniban is kiérdemelten szerepel, hiszen ezt a szédítő piros Christian Dior-ruhát választotta a Torontói Filmfesztiválra, Only Lovers Left Alive című romantikus horror-drámájának premierjére.

Kate Upton

A 21 éves szépség 7-én jelent meg a 2013-as US Opennen, Karolina Kurkovával karöltve egy hófehér  Robert Rodriguez-kreációban, melyhez kényelmes szandált választott, a végeredmény pedig végül az alkalomhoz illő, egyszerű szett lett.

Eva Longoria

Az egykori született feleség a 26. Annual Hispanic Heritage Awardson tette tiszteletét 5-én, ahol egyébként ki is tűntették közösségi munkájáért. Eva nem hazudtolta meg magát, hiszen szokásához híven most is hibátlan volt megjelenése, melynek fénypontja egyértelműen ez a csodálatos, fekete pántnélküli Versace-estélyi.

Naomie Harris

A 37 éves színésznő a Mandela: Long Walk to Freedom című életrajzi és történelmi dráma sajtókonferenciáján vett részt vasárnap, ahova egy egyszerű piros-fekete csíkos Burberry-szoknyában és fekete topban érkezett. Bár szívünk szerint mi nem bokacsizmát párosítottunk volna eme szetthez, a végeredmény mégis pazar lett.

Sarah Jessica Parker

A Szex és New York sztárja az ötödikén megrendezett Lexus Design Disrupted nevezetű eseményre volt hivatalos, ahova egy hosszú ujjú, fekete Giles-miniben lépett a vörös szőnyegre. Ékszerek terén Fred Leightonnak, a cipőt illetően pedig Gianvito Rossinak szavazott bizalmat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek