Starity

Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

2013. szeptember 02. 12:12   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan vettek fel csipkével díszített ruhát, de voltak olyanok, akik a szolid megjelenés mellett döntöttek. Lássuk az elmúlt hét legjobban öltözött sztárjait!

hirdetés
Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

Holland Roden

A Teen Wolf bájos színésznője is csatlakozott az MTV VMA sztárhadai közé. Holland egy gyönyörű Naeem Khan-ruhát viselt az esten, aki nem mellesleg a kedvenc tervezője.

A nadrág két oldalából induló szoknya egy hatalmas uszállyá terül szét, mely leginkább hátulról mutat jól. A megjelenést a vörös ajkai és a Rupert Sanderson-magassarkú dobta fel.

Sandra Bullock

Sandra Bullock részt vett legújabb filmje, a Gravity premierjén a Velencei Filmfesztiválon, Olaszországban, ahol átvehette a jól megérdemelt díját is. A színésznő Alex Perry 2014-es kollekciójából választotta ezt a három színben pompázó, gyönyörű ruhát.

A laza hullámos haja és nyitott Giuseppe Zanotti-szandálja csak még ragyogóbbá tette.

Mia Wasikowska

Mia Wasikowska egy gyönyörű, fekete Nina Ricci-ruhát vett fel a Tracks premierjére, Velencében. A ruha felső része csipkézett, majd deréktól lefelé szoknyává terül el. A ruhához gyémánt fülbevalót, egyszerű frizurát és élénkpiros ajkakat párosított.

Nicole Scherzinger

Nicole augusztus 29-én részt vett az X-Faktor sajtótájékoztatóján, mely a Mayfair Hotel Londonban került megrendezésre. Énekesnőnk ezt a kék Three Floor egybe részest találta alkalomhoz illőhöz. A piros Kurt Geiger-, élénkpiros cipőtől eltekintve, mesésen nézett ki.

Jamie Chung

A feltörekvő ifjú sztár jelen volt a Kitchen Reverly Szakácskönyv premierpartiján, melyre csütörtökön került sor. A Másnaposok sztárja egy elegáns Ann Taylor-ruhát választott Jacquard-szoknyával, melyen leopárdminták találhatók.

A szettet Coach Lavina-szandáljával és Gerard Darel Santiago-bőrtáskájával dobta fel.

Eva Riccobono

Eva is csatlakozott Sandrához a 70. Velencei Filmfesztiválhoz, ahol egy gyönyörű, rózsaszín Armani Privé-ruhában jelent meg a vörös szőnyegen. Ezt csak feldobta rubint fülbevalója és a rózsaszín topogója.

Kristin Cavallari

Kristin részt vett a MAGIC héten, ahol bemutatta legújabb lábbeligyűjteményét Las Vegasban. A bemutatóra egy igen laza, de elegáns Elizabeth & James Brandan- fehér felsőt és egy csipkés szoknyát kapott magára. Cipőjét saját kollekciójából választotta.

Selena Gomez

Kedvencünk új filmje a múlt héten debütált, melynek a premierjén ő maga is jelen volt. A premierre egy fiatalos, virágmintás Vera Wang-ruhát választott, melyet Lorraine Schwartz-fülbevalóval párosított. Jimmy Choo- csipkés cipője, szintén dobott a ruha hangulatán.

Alexandra Daddario

A Percy Jackson fiatal sztárja is jelen volt a híres-neves MTV Video Music Awardson. Alexandra a felsőjét a DKNY 2014-es kollekciójából választotta, melyhez egy fehér szoknyát párosított. A ruháját fekete lábbelijével dobta fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek