Starity

Kelly Rutherford büszke Taylor Momsenre

2013. szeptember 12. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pletykafészek bűbájos színésznőjét, Taylor Momsent az utóbbi években már mindenki elkönyvelte a szép arcú, ám mindig "pandasminket" viselő lánynak, ám úgy tűnik, e divat lassan leáldozóban van.

hirdetés
Kelly Rutherford büszke Taylor Momsenre

Taylor Momsen mindenkit megdöbbentett, amikor szeptember 9-én a New York-i Divathéten egy igen visszafogott, ám annál elragadóbb sminket viselt. Úgy tűnik, hogy a The Pretty Reckless énekesnője lassan búcsút mond egykori, gothos megjelenésének és a glamre cseréli a már megunt stílust, legalábbis erről árulkodott bronzos árnyalatú make-upja az ahhoz illő vörös rúzzsal.

Megjelenésével még sorozatbeli mostohaanyját, Kelly Rutherfordot is meglepte, aki tetszésének adott hangot a lány külsejét illetően.

„Fantasztikusan nézett ki!” – nyilatkozta Kelly a new York Magazine-nak, majd nem sokkal később egy képet posztolt Taylorról az Instagramra, melyhez viccesen egy Pretty Reckless-dalszövegből idézett: „A szemeid, a szemeid...annyira csodálatosak!”


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek