Starity

A legszebb és legrosszabb címlapfotók: Victoria Beckham

2013. szeptember 21. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Victoria Beckham szépségét senki sem tagadhatja le, ám néha róla is készülhetnek kevésbé jó címlapfotók. Cikksorozatunk következő áldozata a gyönyörű focista feleség lesz.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb címlapfotók: Victoria Beckham
Fotó: Ellen von Unwerth/Vogue

Senki nem tud belekötni abba, hogy David Beckham gyönyörű felesége, a négygyermekes anya, Victoria Beckham egy igazi stílusikonná nőtte ki magát. Az ex-Spice Girl mindig is híres volt szépségéről és tökéletes ízléséről. Ám valamikor ez nem látszik meg a címlapon és borzasztó fotók kerülhetnek ki.

A legjobb címlapfotók:

2012. november – ELLE magazin

Victoria egyszerűen tökéletesen fest ezen a képen! A testtartása, illetve a tekintete is olyan erőt sugároz, amire sok nő csak vágyik, valamint a ruha is kiemeli a kicsit vékony, de így is fantasztikus alakját.

A Chanel-ruha barna gallérja, tökéletesen harmonizál Vicki sötétebb sminkjével, illetve barna szemeivel, és barna hajával is megteremti az összhangot.

2012. december – Marie Clarie Australia

Az énekesnő ezen a képen egy egyszerű piros ruhában pózol, szolid sminkkel illetve testtartással. A feltűzött haj kiemeli a szép arcát és a vad, titokzatos tekintetét. Pont olyan, mint amit tőle elvárunk.

2013. március – ELLE UK

Az egykori Posh Spice elképesztő ezen a képen! Victoria egyszerre szexi és titokzatos ebben a csipke fehérneműben, amit csak egy kabáttal takar. Victoria itt is bemutatta nekünk, hogy milyen tökéletes alakja és külseje van még négy gyermek után is. A sötét smink még vadítóbbá teszi a hatást, egyszerűen elképesztő!

2011. március – Allure

Erre a címlapra csak két szó van: tökéletes és természetes. Victoria sminkje egyszerű, bőréhez illő ajakpirosítót, barna ruhát visel, a haját pedig egyszerűen, néhány tincset meghagyva, felkötötték. Egy tinédzser képe köszön vissza ránk a borítóról – varázslatos!

2008. április – Vogue India

A fotósorozat készültekor tökéletesen átérezte India varázsát, ami a képeken is tükröződik. Bár mi elfogadtunk volna tőle egy mosolyt is, de így is nagyszerű képek születtek.

A legrosszabb címlapfotók:

2010. március – Glamour magazin

Jesszus Vicki mit tettél szegény kiskutyával? Szinte a nyaka köré tekerte azt a szegény állatot, akinek szemein is látszik, hogy ez nem volt túl jó ötlet, ráadásul külseje is egyszerűen szörnyű és borzasztó előnytelen is.

2012. március – ID magazin

Kávéreklámnak ez a kép tökéletes lenne, ezt be kell vallani, de nem címlapnak! Már a kalauzsapkánál elkezdődtek a problémák, amit csak fokoz a szívószállal való ivás – egy bögréből. A kép azért is szörnyen előnytelen, mert Victoria arccsontjai túlságosan kiugranak, ami már-már ijesztő hatást kelt.

2009 – Vogue Russia

Elnézést, meg tudná mondani, hogy merre találom Victoria Beckhamet? – kezdhetnénk ezzel is, hiszen VB egyszerűen szörnyen fest ezen a fotón, és fel sem lehet ismerni. Előkelő helyett inkább emlékeztet minket egy második Világháborús orosz, katonára. Nem baj, Victoria, majd legközelebb!

2010. augusztus – Vogue Turkey

Victoriának abba kéne hagyni a Vogue címlapokon való szerepléseket, ha ilyen szörnyű lesz a végeredmény! Egy drogfüggőnek néz ki a képeken, a testtartása pedig eléggé közönséges hatást kelt, a félelmetes tekintetről inkább nem is beszélnénk!

2009. december – Harper's Bazaar

Szerencsére nem a temetéséről van ez a kép, de Victoria tekintete már ijesztően semmit mondó, ezen pedig a szétnyílt ajkai sem segítenek. Posh Spice szép arcát emellett egy háló takarja, ami hatalmas divathiba! El sem akarjuk képzelni, hogy David mit szólhatott a végeredményhez...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek