Starity

Anastacia novemberben visszatérhet a színpadra

2013. október 14. 17:05   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű énekesnő november végén végre visszatérhet oda, ahova született: a színpadra, melyet hosszú ideig mellőzni kényszerült az egészségi állapota miatt.

hirdetés
Anastacia novemberben visszatérhet a színpadra

Anastacia február végén kénytelen volt törölni az It’s A Man’s World nevezetű turnét, miután újabb daganatot diagnosztizáltak nála az orvosok. Már javában zajlottak a show előkészületei, végül minden félbeszakadt a sokkoló hír hallatán. Az énekesnő hosszú időre elvonult a nyilvánosság elől és teljes mértékben a betegség leküzdésére koncentrált, melyet sikeresen le is győzött a nyár folyamán.

November végén egy német díjátadón lehet a sztárvendég Düsseldorfban, a melldaganattal szembeni győzelme a fő oka a meghívásnak. A napokban egy rajongó nekiszegezte a kérdést, hogy igaz-e a híresztelés, ám Anastacia nem erősítette meg, viszont nem is cáfolta a dolgot, csak annyit felelt: „hm, lehetséges”. Valamint hozzátette, hogy igen változó az egészségi állapota.

Egyébként rendkívül lelkes az énekesnő a munkát illetően, ugyanis szinte naponta a stúdióban tölti az idejét, és kollégáival karöltve az új alkotáson dolgozik. Nem olyan régen elárulta, hogy akár Lady Gagával is örömmel együttműködne, majd Adam Lambertöt hozta szóba, akit úgy jellemzett, rendkívül dögös, és kiderült, a minap találkozott is a nagyszerű énekessel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek