Starity

Újabb dallal sokkolja a nagyvilágot a Friday szerzője

2013. október 15. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alison Gold énekesnő nem bízta a véletlenre a karrierjét, és a Friday dalszerzőjével, Patrice Wilsonnal szövetkezett, aki ezúttal egy kínai étterem étlapjáról inspirálódott.

hirdetés
Újabb dallal sokkolja a nagyvilágot a Friday szerzője

Patrice Wilson az idén sem hagyja cserben az internet rossz dalokra éhező közönségét. 2011-ben a Friday, 2012-ben pedig a Thanksgiving című dalai kerültek az érdeklődés középpontjába, most pedig a Chinese Food című, kínai kajáról szóló dalocskáján szórakozik az egész világ.

A szerzemény gyakorlatilag alig több mint egy kínai gyorsétterem megzenésített étlapja, a hozzá készített videoklip pedig hemzseg a kulturális hibáktól, például teljesen érthetetlen, mit keresnek japán gésák egy kínai étteremben.

Az Egyesült Királyságból származó Wilson valamit azért mégis tudhat, ha már zenét és szöveget írni nem, hiszen a Friday több mint 167 millió, a Thanksgiving pedig 14,5 millió kattintást generált feltöltésük óta. Az Alison Gold által felénekelt dal videója pedig mindössze 18 órája elérhető a YouTube-on, máris csaknem 774 ezer nézője akadt.

A dalt ezúttal nemcsak bugyutasággal, hanem egyenesen rasszizmussal is vádolják a kritikusok, ennek ellenére a legjobb úton halad afelé, hogy igazi sláger legyen belőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek