Starity

Nicole Westbrook az új Rebecca Black?

2012. november 09. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amióta Rebecca Black feltűnt a színen és internetszenzáció lett belőle, sokan vágynak a sikereire. Nicole Westbrook a Friday dalszerzőjével fogott össze, és egy, a Hálaadásról szóló dallal próbál a csúcsra jutni.

hirdetés
Nicole Westbrook az új Rebecca Black?
Fotó: Hollywire

Rebecca Black tavaly tavasszal jelent meg a színen, és lehet szeretni, vagy nem szeretni, tény, hogy sorra adja ki dalait, és hamarosan első albuma is napvilágot lát.

Nem meglepő, hogy Rebecca villámkarrierje nyomán elszaporodtak azok az önjelölt szupersztárok, akik a videómegosztó portálokra feltöltött dalaikkal próbálják felhívni magukra a figyelmet. A többségüknek csak a 15 percnyi hírnév jut, ám vannak elszántabb próbálkozók is, akik nem érik be ennyivel.

Közéjük tartozhat Nicole Westbrook is, aki azzal a dalszerzővel készítette el It's Thanksgiving című dalát és a hozzá tartozó klipet, aki Rebecca Black Friday című dalát is jegyzi, és aki gyakorlatilag feltette a térképre az azóta új kiadóval és menedzsmenttel rendelkező énekesnőt. Patrice Wilson már maga is új céget alapított, de továbbra is ugyanaz a vállalkozása fő profilja: néhány ezer dollár fejében dalt és klipet készít szépreményű, énekesi babérokra pályázó tiniknek.

Az It's Thanksgiving-ből világosan leszűrhető, hogy bár a cégér új, Wilson még mindig nem tanult meg tisztességesen szöveget írni, még ha napok helyett most ünnepeket is számolgat: „January was New Year, April was Easter, but now it's Thanksgiving”. A dal fénypontja az ünnepi menüről, pulykáról és tört krumpliról szóló rapbetét, és hogy a vizuális koncepció is tükrözze a dal hangulatát, láthatunk néhány nagytotált a pulykának öltözött dalszerző-rendezőről, illetve Nicole-ról, aki egy pulykacombba énekel.

A videó mindössze 36 órája elérhető, ám máris 700 hozzászólás és 2000 szavazat érkezett alá, így könnyen elképzelhető, hogy Nicole klipje is akkora nézettséget generál majd, mint a Friday.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek