Starity

Rebecca Black az internet új „sztárja”

2011. március 18. 15:03   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rebecca Black neve alig egy hete került a köztudatba, amikor felfedezték a YouTube-on első videoklipjét, a Fridayt. Onnantól pedig nem volt megállás...

hirdetés
Rebecca Black az internet új „sztárja”

Rebecca Black mindössze 13 éves, de a neve szinte már minden közösségi portálon felfedezhető. Ez nem biztos, hogy olyan jót tesz az énekesnőnek készülő lánynak, ugyanis Friday című klipje inkább felháborodást váltott ki az emberekből, minthogy tetszésüket nyilvánították ki volna: karikatúrák készültek videoklipjéből, és szinte minden YouTube-hozzászólás gúnyolódást váltott ki a hallgatóság köréből.

Most Miss Black nyilatkozott 'botrányáról' a People magazinnak: „Ezek a bántó megjegyzések sokkolnak. Időnként úgy érzem, hogy cybercélponttá váltam.”

„Amikor megláttam az első utálatos hozzászólást, elsírtam magam... Nem gondolom úgy, hogy én lennék a legrosszabb énekes a világon, de a legjobb sem vagyok.”

Ha úgy gondoljátok, hogy ennyi is elég volt Rebeccából, akkor van egy rossz hírem: hamarosan jön az új dala.

„Készítettem egy másik dalt, ami a felnőttszerelemről szól. Igaz, ilyet még nem tapasztaltam életem során. A Friday arról szól, hogy a barátaimmal vagyok, jól érezzük magunkat. Úgy érzem, a személyiségemet beletettem ebbe a dalba.”

Talán Rebecca lehet az új Justin Bieber, ugyanis videoklipjét már több mint 16 millióan látták a videómegosztó oldalon, és ez a szám napról napra egyre inkább növekszik. Apropó, hamár Justin Bieber; a lány szívesen énekelne egy duettet a 17 éves sráccal: „Bieber-lázban égek. Szerelmes vagyok Justin Bieberbe. Életem legnagyszerűbb élménye lenne, ha készíthetnék vele egy közös dalt.”

Ha te még nem tartozol bele a 16 milliós nézettségbe, akkor most bepótolhatod a hiányt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek