Starity

Megműtötték Varga Viktor szerelmét

2013. október 26. 09:09   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Varga Viktor szerelmének, Cinthya Dictatornak szembe kellett néznie egyik legnagyobb félelmével: hétfőn a műtőasztalra kényszerült a kockázatok ellenére.

hirdetés
Megműtötték Varga Viktor szerelmét

Egy ideje tudni arról, hogy Varga Viktor szerelmének meg kell küzdenie a rákkal, ám eddig még csak meg sem tudták műteni. A fiatal lánynál nyirokmirigy-daganatot diagnosztizáltak, a legnagyobb félelmet azonban az jelentette számára, hogy a műtét miatt arca teljesen lebénulhat. Sokszor jelentette ki, hogy retteg a műtéttől, ám végül kénytelen volt belemenni.

Amitől a leginkább tartottunk, szerencsére nem következett be, nem bénult le Cinthy arca. A műtét másfél órán át tartott. A tervek szerint egy csomót szerettek volna kivenni, végül három lett belőle. Úgy tudjuk, hogy viszonylag könnyen hozzájuk fértek. Maradt még három így is, ezeknek az eltávolításához újabb műtét lenne szükséges. De egyelőre meg kell várnunk a szövettani eredményeket, két héten belül készülnek el – mesélte a Borsnak Varga Viktor.

Az énekes azt mondja, annak ellenére, hogy nem következett be a legrosszabb, szerelmét nagyon megviselte a műtét. Amikor az altatásból ébredezni kezdett, ott volt vele ő is és édesanyja is, ám például Viktor fejéből kettőt látott és összevissza beszélt.

Cinthya édesanyja is szenvedett már a ráktól, most azonban ő tartja a lelket lányában: „Az anyukájának is ez a betegsége volt, és nem tudott utána nyugton maradni, szét is szakadt a varrata. Most ő szenved Cinthyával otthon, megpróbálja ágyban tartani. Hála a plasztikai sebésznek csak a két cérnadarab látszik, belülről húzták össze, nagyon szép. Természetesen továbbra is reméljük a legjobbakat, Cinthy meg fog gyógyulni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek