Starity

Új sorozat készül — Így jártam apátokkal

2013. november 16. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Így jártam anyátokkalnak ugyan hamarosan vége, a spin-offot már tervezik!

hirdetés
Új sorozat készül — Így jártam apátokkal

A How I Met Your Mother minden bizonnyal a CBS csatorna egyik legsikeresebb és legkedveltebb sorozatai közé tartozik. Kilenc év után jövő májusban véget ér, ez viszont nem jelenti azt, hogy a történet is!

Ahogyan arról a Variety beszámolt, október végén már arról folytak a tárgyalások a CBS és a 20th Century Fox TV között, hogy egy spin-off szériát indítanak (akárcsak a Breaking Bad esetében a jövőre debütáló Better Call Sault, vagy a Vámpírnaplók alapján a The Originalst).

A How I Met Your Dad, azaz az Így jártam apátokkal története sokakat nem lephet meg: egy anya szempontjából meséli el a dolgokat, akárcsak Ted tette. Az viszont, hogy a HIMYM-beli Anya vagy egy teljesen új karakter fog mesélni a gyermekeinek, egyelőre kérdéses.

Ami biztos, hogy a sorozat készítői maradnak: Craig Thomas és Carter Bays írják a történetet, nekik segédkezik majd az Up All Night készítője, Emily Spivey is. A történet teljesen új lesz, új karakterekkel és természetesen új narrálással.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek