Starity

Klippremier: Martina Stoessel – Libre Soy

2013. november 19. 15:03   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi nap folyamán jelent meg a Violetta című argentin sorozat főszereplőjének új klipje, mely a Disney új animációs filmjéhez készült.

hirdetés
Klippremier: Martina Stoessel – Libre Soy

Az eredeti főcímdalt a Disney egykori üdvöskéje, Demi Lovato énekelte fel, ami a Let It Go címre hallgat, de most megérkezett az új, mexikói változat is, melyet Martina Stoessel előadásában hallhatunk.

A Libre Soy-hoz készült klip is részleteket mutat a filmből, illetve szintúgy láthatjuk benne az énekes-színésznőt, mint kolléganőjét a Let It Go-hoz készült videóban. Természetesen e dal is helyet kapott a Frozen filmzenei albumán.

Martina egyébként olaszul is elénekelte ezt a dalt, ez a verzió pedig az All'Alba sorgerò címet kapta, továbbá a fiatal tehetség sorozatának első évadját november 11-én kezdte el vetíteni a Disney csatorna, és óriási népszerűségnek örvend, tehát ha így halad tovább, valószínűsíthető, hogy a második szezon is levetítésre kerül majd a későbbiekben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek