Starity

Klippremier: Demi Lovato — Let It Go

2013. november 01. 13:01   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a Frozen című meséhez készült klip. A dalt már egy ideje meg tudják hallgatni és le is tudják tölteni a világhálóról, de a klip még csak ma délelőtt érkezett a dalhoz.

hirdetés
Klippremier: Demi Lovato — Let It Go

A Frozen című meséhez készült el az énekesnő legújabb kisfilmje. A Let It Góra hallgató dalhoz ma délelőtt kerül fel a kisfilm a legnagyobb videómegosztó portálra. Demi már jó ideje hirdeti, hogy a mai napon lesz a premier, így senkit nem ért váratlanul.

Ahogy azt megszokhattuk egy filmhez vagy meséhez készült klipben, itt is nagyon sok jelenetet tartalmaz a videó, ám az énekesnő is feltűnik: egy gyönyörű, fekete ruhában szerepel, a végén pedig megjelenik egy mesés vajszínű estélyiben is. A kisfilm azzal zárul, hogy Demi kinyitja az ablakot.

A Jégvarázs című film december 5-én debütál Magyarországon. Olyan nevek adták a hangjukat a karaktereknek, mint Kristen Bell vagy éppen Josh Gad.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek