Starity

Alizée a Danse avec les stars 4 győztese

2013. november 26. 05:05   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A francia táncos műsor döntőjében Brahim Zaibat, Laetitia Milot és Alizée mérte össze tudását, s ez utóbbi távozhatott is a győztesnek járó trófeával.

hirdetés
Alizée a Danse avec les stars 4 győztese

November 23-án, szombaton este utolsó hetéhez s egyben a döntőhöz érkezett a Danse avec les stars. Három híresség küzdött az első helyért: Brahim Zaibat, Laetitia Milot és Alizée. Közülük mindhárman egyaránt esélyesek voltak a győzelemre.

Brahim Zaibat, akit a világ csak Monsieur Madonnaként ismert, valójában profi táncos és koreográfus, a zsűritől mindig magas pontszámokat kaptak, s partnerével a legjobb helyezéseket érték el az összesített toplistán. A döntősök közül ő az egyetlen, akit egyszer sem fenyegetett a kiesés esélye.

Laetitia Milot szintén a francia közönség nagy kedvence, ugyanis szerepelt a Plus belle la vie című sorozatban, s emellett modellkedik is. Bent maradásáért egyszer kellett küzdenie, méghozzá Alizée barátnőjével, Tallal, azonban Laetitia nyert.

Alizée gyermekkorának meghatározó része volt a tánc, azonban énekesnőként sikerült befutnia a Moi... Lolita című dalával még a 2000-es évek elején. Miután kiadta legutóbbi nagylemezét 2013 márciusában (két kislemezdallal: A cause de l'automne és Je veux bien) úgy döntött, ősszel eleget tesz a felkérésnek és részt vesz az idei Danse avec les starsban. Partnere Grégoire Lyonnet lett, s ketten együtt hétről hétre lenyűgözték a zsűrit. A 8 hét során Alizée ötször végzett a lista tetején. Az elődöntőben, annak ellenére, hogy ő vezetett, meg kellett küzdenie Keen’V-vel a bent maradásáért.

A finálé során első lépésben mindhárom páros eltáncolt egy-egy koreográfiát, mint ahogyan az az elődöntőben is történt, majd egy megamix következett, mely során a párosoknak három különböző táncot kellett előadniuk, egyszerre. Végül a zsűri és a közönség szavazatai alapján eldőlt, hogy ki lesz az a két páros, akik között sor kerül a végső összecsapásra: Alizée és Brahim Zaibat küzdött az első helyért. A harmadik tánc egy szabadon választott stílus volt, s innentől kezdve csak a közönség szavazatai számítottak.

Alizée a szavazatok 55%-át szerezte meg, így ő lett az idei Danse avec les stars győztese. Az énekesnő kislányának, Annily-nek ajánlotta győzelmét, akinek megjelenésére abszolút nem számított. (A kislány Korzikán él, míg Alizée jelenleg Párizsban tölti mindennapjait.)

A műsor végén a francia ex-lolita átvehette a győztesnek járó díjat, majd készült pár sajtófotó s egy rövidebb interjú is vele. A nagy fináléra eljöttek a korábbi versenyzők is, többek között Tal és Noémie Lenoir.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek