Starity

Durva! Nótár Mary leugrott egy háztetőről!

2013. december 05. 20:08   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mostanság igen felkapott énekesnő supermenest játszott kiskorában, ám a játék majdnem tragédiába torkollott - súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani.

hirdetés
Durva! Nótár Mary leugrott egy háztetőről!

Nótár Marynek a mai napig nagyon oda kell figyelnie arra, hogy hogyan tartja karját. Ennek oka az, hogy tízévesen leugrott a tetőről, mert úgy gondolta, ha Superman képes repülni, akkor ő is.

Akkoriban Superman volt a legnagyobb sztár, főleg a fiúk körében. Az egyik unokatestvérem még egy ilyen csodás jelmezt is hozott. Egyértelmű volt tehát, hogy supermaneset fogunk játszani. Felmásztam a háztetőre, hogy onnan lerepüljek – mint Superman... – kezdte a sztorit a Sztárban sztár egyik versenyzője, aki minden pénteken megcsillogtatta tudását.

A pillanat hevében sajnos a kis Mary is elhitte, hogy le fog tudni repülni a tetőről, így leugrott. Csakhogy a fizika törvényeinek „hála” nem elrepült, hanem a földre esett.

Mary azt is elmesélte, milyen sérüléseket szerzett. Szerencsémre a karommal felfogtam valamennyire az esést, 'csupán' enyhe agyrázkódást kaptam. A könyököm viszont csúnyán megsérült, az orromból ömlött a vér, az orrcsontom eltört, az állam is csupa seb lett. Úgy néztem ki, mint akit kiütöttek egy bokszmeccsen – árulta el az énekesnő, aki tehát még így is viszonylag jól megúszta a balesetet, mely akár tragédiába is torkollhatott volna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek