Starity

A Télapónak riszált Miley Cyrus

2013. december 09. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus most sem tagadta meg magát: a Mikulással is twerkölt a pénteki Jingle Ball koncerten, ám ezúttal nem csak bolondozása miatt lett beszédtéma.

hirdetés
A Télapónak riszált Miley Cyrus

A 2013-as Jingle Ball koncerten Selena Gomez balul sikerült előadása mellett Miley Cyrus fellépése is beszédtémát szolgáltatott. Miley, aki feltehetően egész évben a virgácsra hajtott, most sem tagadta meg önmagát, és dögös Télanyó-szerelésben lépett színpadra, ahol ismét sikerült igazi őrületet létrehoznia táncosaival, akik fehér dresszben és rénszarvasagancsban léptek fel, de táncoló karácsonyfát és ezüst tölcsér-melltartóban bulizó törpét is láthattak a nézők.

Természetesen az állandó showelemévé vált twerköt is bemutatta, ezúttal egy alkoholista, züllött Mikulásnak öltözött táncosával.


Az egykori Disney-sztár ezzel vadiúj perspektívába helyezte a karácsonyt, azonban nemcsak emiatt tűnt ki a fellépők sorából, hanem azzal is, hogy remek minikoncertet adott. Miután a bulizenéket letudta a Party In the USA, a We Can’t Stop és a #GetItRight című dalaival, kicsit visszavett a tempóból, és Lana Del Rey Summertime Sadness című dalának akusztikus változatát adta elő, amit a szintén lassabb tempójú Adore You és a koncertet lezáró Wrecking Ball követett.

Miley februárban turnéra indul, úgyhogy szinte biztos, hogy a twerköt egy jó darabig még nem fogja visszavonultatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek