Starity

Karácsonyi EP-vel jelentkezik Karai Anna

2013. december 09. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég debütált Anna első szólódala, hamarosan pedig új számokkal érkezik az aranytorkú énekesnő.

hirdetés
Karácsonyi EP-vel jelentkezik Karai Anna
Fotó: Dürer Photo

Karai Anna bemutatkozó szólóalbumát jövő tavaszra ígérték, de a Voice-ból megismert énekesnő úgy döntött, karácsonyra meg szeretné lepni fanatikusait, ezért kiad egy öt akusztikus dalt tartalmazó középlemezt, melyen megtalálható lesz a már megjelent, ingyenesen letölthető Az üveg lassan vág mellett két vadiúj dal, a Csillagsötét és a Válaszolni fél is.

A korongon helyet kapnak majd a Paramore Crushcrushcrush és P!nk Sober című slágerei is Anna unplugged feldolgozásában, így a műfajt kedvelők a már agyonhallgatott ünnepi nóták mellé új, hangulatos dalokat is felvehetnek lejátszási listájukra.

Az énekesnő azt ígéri, hogy a védjegyévé vált hörgés természetesen itt sem marad el, mindezt pedig egy YouTube-videó formájában hozta tudtunkra, melyben terveiről is mesél.

Anna egyébként nemrég lépett fel egy jótékonysági koncerten, mely az AIDS elleni küzdelem fontosságára hívta fel a figyelmet, hamarosan pedig régi középiskolája, a Veres Pálné Gimnázium rendezvényén fog énekelni az oktatási intézmény felkérésére, melyre azonnal igent mondott.

Az EP mától már Anna hivatalos Facebook-oldalán is előrendelhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek