Starity

Eljegyzik Demi Lovatót?

2013. december 24. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 33 éves Wilmer Valderrama és a gyönyörű énekesnő, Demi Lovato kapcsolatában akadt néhány hullámvölgy az évek során, de az mindent kibírt, és hosszú ideje egy párt alkotnak. A férfit gyűrűvásárlás közben csípték el, ami rögtön elindította a találgatásokat.

hirdetés
Eljegyzik Demi Lovatót?

A napokban jelentették, hogy Wilmer Valderrama november 20-án a Tiffany’s üzletében vásárolt egy hagyományos, gyönyörű gyűrűt, ennek kapcsán a HollywoodLife riportere ásott mélyebbre, és beszélt az üzlet egyik alkalmazottjával, aki megerősítette a történteket.

„Igen, Wilmer vásárolt nálunk egy gyűrűt – kezdte az egyik ott dolgozó. Ezután mindannyian erről beszéltünk, mert baromi jó fej volt.”

Bár Wilmer nem árulta el nekik sem, hogy milyen alkalomból készül a gyűrű, a Tiffany alkalmazottja elmondta, hogy rendkívül lenyűgöző volt.

„Egy igazán klasszikus, gyönyörű gyűrűt választott. Demi nagyon boldog lány lesz, amikor megkapja. Azt nem mondta el, hogy eljegyzésre lesz-e, de nagyon izgatott és boldog volt. Úgy nézett ki, mint azok a srácok, akik lánykérésre készülnek. Nagyon visszafogott volt az üzletben, és próbált nem feltűnést kelteni.”

A gyűrűbe egy kedves kis szöveget is vésetett, 'Veled, és melletted örökké.', amiről mindenki tudja, hogy ez a kifejezés csak is Deminek szól, hiszen nem egyszer fordult elő, hogy Twitter-üzenete végére odaszúrta ezt a rövidke mondatot. Legutóbb Lovato 21. születésnapja alkalmából.

„Annyira büszke vagyok arra az erőre, és elkötelezettségre, amit egy életre szereztél, folytasd az inspirálásunkat!! Boldog születésnapot @ddlovato-m! Veled, és melletted örökké.”

A páros szigorúan óvja kapcsolatát a média és a rajongók elől, de az egyértelműen látható, hogy közös életükben nem ez lenne az első ékszer, ami szerelmüket jelképezi. Évek óta mindketten egyforma gyűrűt és egy Cartier Love-nyakláncot hordanak.

Habár Wilmer már novemberben megvásárolta a gyűrűt, arról még nincs szó, hogy odaadta volna-e neki, vagy sem. A párost ismerve valószínűleg nem is fogjuk megtudni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek