Starity

Jade Thrilwall születésnapján is jótékonykodott

2014. január 02. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő december 26-án ünnepelte születésnapját, ám nem magára, hanem másokra gondolt a nagy napon.

hirdetés
Jade Thrilwall születésnapján is jótékonykodott

Az énekesnő 21. születésnapja december 26-án volt, ám kikötötte családtagjainak és barátainak, hogy egy dologra vágyik: adományozni szeretne. Jade a Cancer Connectiont szerette volna támogatni, ami egy amerikai rákkutató szervezet, akik a betegeket támogatják, segítenek nekik a felépülésben, és mellettük vannak akkor is, ha nem sikerül felgyógyulniuk a betegségből.

„A szervezet csodálatos munkát végez, szükségük van a támogatásra” – az énekesnő Deborah Robertsnek, a Cancer Connection egyik alapítójának nem is beszélt a dologról, mert tudta, hogy nem fogja ezt neki megengedni.

A Little Mix másik három tagja szerint ez igazán nemes gondolat volt Jade-től. Az énekesnő egyébként a jótékonykodás mellett az ünneplésre is szánt időt: a napját a barátaival és családjával South Shieldsben töltötte.

Deborah Roberts is nyilatkozott az ügyben. Elmondta, hogy Jade nagyon nemesen cselekszik, és látszik, mennyire elkötelezett mások iránt. Azt is hozzátette, hogy nagyon kedves tőle, hogy még a születésnapján is másokra gondol, és nem magára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek