Starity

VV Simon nem drogozott a villában

2014. január 16. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A ValóVilág 6 producere, Herman Péter tagadta, és nevetségesnek tartja a vádakat.

hirdetés
VV Simon nem drogozott a villában

Néhány nappal ezelőtt nagy port kavart az egyik internetre került felvétel, amelyen a Simont egyébként is állandóan piszkáló Zsolt megkérdezi, be van-e tépve, mire Simon bőszen bólogat, majd felel: „Hát persze, hogy be vagyok!”

Káosz professzor szarkasztikus hangvétele ellenére a hír pestisként terjedt tovább a szennylapok hasábjaira, állítva, az RTL Klub felelőtlenül mindenféle narkóst beenged a műsorba általános ellenőrzések nélkül, sőt, esetleg drogot is csempésznek a lakók a VV-villába.

Herman Péter, a műsor kreatív producere azonban ma végre nyilatkozott a Hír24-nek: „Simon válasza, amiben kifejti, hogy a számára a könyvek, a tudás a drog, már nincs a 'leleplező' videóban. A Való Világ történetében soha nem volt szerepe a drognak, és elképzelhetetlen, hogy ilyesmi a Villába kerüljön. A játékosok jogi és lelki védelme érdekében a stáb folyamatosan figyeli őket, [...] semmilyen illegális dolgot nem tehetnek a Villában, márpedig a drogozás az.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek