Starity

Klippremier: Karmin — I Want It All

2014. február 21. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nagy sikerű Acapella után az I Want It All lett a második kislemez az áprilisban megjelenő debütáló albumról, a dal klipje pedig néhány órája meg is jelent.

hirdetés
Klippremier: Karmin — I Want It All

A 2012-ben kiadott Hello EP után végre teljes hosszú lemezzel jelentkezik az amerikai duó, kiknek áprilisban megjelenő Pulses albumukról pár hete kiadásra került a második kislemez is, mely klipje csupán pár órája került bemutatásra.

A fülbemászó szám különlegessége, hogy az énekesnő, Amy nem csillogtatja meg raptudását, ahogy azt eddig mindig megtette, így a diszkós, funkos dal elüt eddigi munkáiktól.

A klip is ezeknek a stílusoknak a jegyében készült, néhány képkockán pedig feltűnik egy meleg szerelmespár is, jelképezve, hogy a banda kiáll a jogaikért. A már évek óta jegyes Amy és Nick is egymásnak esnek a videó végén.

A Karmin egyébként néhány hete megkezdte turnéját, melyen már az új dalokat is játsszák, akik pedig nem bírják kivárni az album hivatalos megjelenését, a YouTube-on végighallgathatják a koncertfelvételekből összevágott hanganyagot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek