Starity

Táncosnak állna Fandango

2014. március 08. 08:08   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Curtis Jonathan Hussey, ismertebb néven Fandango, szívesen részt venne a Dancing with the Stars újabb évadában.

hirdetés
Táncosnak állna Fandango

Fandango, aki híres arról, hogy táncmozdulatokkal és ruháival vonja el a figyelmet ellenfeleiről a ringben, elmondta, hogy ha adódna a lehetőség, akkor szívesen táncra perdülne a Dancing with the Starsban.

„Mindig nézem a műsort. Akkor is néztem, amikor Chris Jericho szerepelt benne, elképesztő volt. Mindig élvezetes nézni a sztárokat, legyen az labdarúgó, színész, színésznő, modell vagy akármi. Nézni azt, ahogy készülnek és küzdenek, hogy megnyerjék a show-t” – mesélte Curtis.

Közben az is kiderült, hogy Fandango és a többi WWE-sztár már készen állnak az év legnagyobb eseményére, a WrestleMania XXX-re, amit a nézők április hatodikán láthatnak majd a Sky Box Office csatornán. A sztár azt is megosztotta, hogy ahogyan közeledik a végéhez a show, úgy egyre nagyobb a nyomás.

„Az újabb harcosoknak, mint a The Shield, Big E Langston, Bray Wyatt és jómagam ez az első vagy második évünk a WrestleManiában. Élvezettel tölt el látni a változásokat és hogy az újabb srácok a jelentősebb játékosok.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek