Starity

Beteg rajongójával találkozott Miley

2014. március 12. 10:10   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy álom vált valóra a leukémiával küzdő lány, Lulu Martinez számára. Köszönhetően egy, a média által közvetített kampánynak, esélyt kapott arra, hogy találkozhassunk kedvenc énekesével – Miley Cyrusszal.

hirdetés
Beteg rajongójával találkozott Miley

A minnesotai St. Paulban élő Brittany a beteg húga, Lulu Martinez barátaival és osztálytársaival fogott össze annak érdekében, hogy felhívják magukra Miley figyelmét a médián keresztül. Több mint egy hónapig tartott a kampány, mire az üzenet célba ért, és választ vont maga után.

„Kaptunk egy hívást az Xceltől, – ahol Miley a koncertjét tartotta –, azt mondták, ’Csak tudatni akarjuk, minden rendben van, szeretnénk, ha eljönnétek a kulisszák mögé.’ – mindannyian hihetetlenül izgatottak lettünk, és arra gondoltunk, minden remekül alakul” – mesélte Brittany.

A srácok a színfalak mögött először a kedvenc Minnesota Wild jégkorongjátékosaival találkozhattak, majd, miután véget ért a koncert, Miley is megjelent, és személyesen üdvözölte az őt meglátogató rajongóit, főként Lulut.

„Úgy terveztem, hogy addig fogok ezzel dicsekedni az iskolában, amíg le nem érettségizek, és férjhez nem megyek” – nevetett Lulu, majd azt is elmesélte, hogy adott Mileynak egy felsőt és egy Team Lulu karkötőt, valamint beszélgettek, és természetesen készítettek közös fotót is. „Úgy voltam vele, hogy ha találkozok Miley-val, akkor annyira izgatott leszek, hogy elhányom magam, és ő csak úgy fog rám emlékezni, mint a lány, aki elhányta magát, de minden jó volt, és simán ment.”

„Elképesztő, hogy kevesebb mint egy hónap hozták össze ezt az egészet. Csak szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített ebben az egészben. És hogy mi lesz azután, miután találkoztam a legnagyobb kedvencemmel? Továbbra is követem a Twitteren, és a megszállottja maradok, ahogy eddig tettem.”


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek