Starity

Kylie Minogue ősszel Budapestre látogat

2014. március 18. 13:01   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ausztrál énekesnő ősszel újra turnézni indul, a show keretein belül pedig Budapestre is ellátogat október 18-án hazai rajongói legnagyobb örömére.

hirdetés
Kylie Minogue ősszel Budapestre látogat

Kylie Minogue legfrissebb stúdióalbumát, a Kiss Me Once-ot – amely világszerte néhány nappal ezelőtt debütált – népszerűsítve idén ősszel világkörüli turnéra indul. Négy év után került a boltok polcaira a legfrissebb alkotás – szám szerint a tizenkettedik –, ugyanis legutóbbi nagylemeze, az Aphrodite 2010 júliusában jelent meg.

A korongon olyan előadók és zenészek működtek közre, mint például Pharrell Williams, Sia Furler, Greg Kurstin vagy Ariel Rechtshaid. Az albumon hallható Beautiful című dal egy duett Enrique Iglesiasszal, akinek a Sex + Love című lemezén is szerepel a szerzemény. A korongot beharangozó dalt, az Into The Blue-t egyébként január óta sugározzák a rádiók.

A koncertkörút idén ősszel, Liverpoolban veszi kezdetét, és további 15 országban kerül megrendezésre a nagyszabású show, köztük Magyarországon is, ahova október 18-án érkezik meg az énekesnő, a Papp László Budapest Sportarénába. Legutóbb hat évvel ezelőtt, 2008 májusában vendégeskedett nálunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek