Starity

Pornóparódia készült a Wrecking Ballból

2014. március 22. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a Wrecking Ballhoz készült klipben maga Miley sem hagyott sokat a képzeletre, egy pornócég továbbgondolta a koncepciót.

hirdetés
Pornóparódia készült a Wrecking Ballból

Miley Cyrus új imidzse sokak szerint eddig is a pornó határait súrolta, hiszen az énekesnő már 2012-ben is megihletett egy pornófilmes céget. A Wrecking Ball című dalához készült klipjéből viszont tényleg elkészült egy pornóparódia, a Molly's Wrecking Ballz, melynek főszereplője az énekesnő pornósztár-hasonmása, Miley May.

A filmet ugyan egyelőre nem hozták forgalomba, ám a filmesek annyira jó munkát végeztek a klipben látottak rekonstrukciójával, hogy a Twitterre feltett képeikről sok rajongó azt hitte, maga Miley osztotta meg őket.

Steve Volponi, a filmet készítő Devil's Film alelnöke nagyon magabiztosan nyilatkozott a produkcióról: „A szereposztás remek, a szex nagyon forró, Miley (May) megérdemel egy Oscart, én pedig máris csinálom a helyet a trófeaszekrényemben ennek.”

Az énekesnő egyelőre nem fejezte ki véleményét a pornófilmről, de egy kis plusz hírverés neki sem jön rosszul.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek