Starity

Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

2014. március 22. 20:08   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedvenceink ezúttal is rengeteg fényképpel halmoztak el minket az Instagramon.

hirdetés
Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

Miley Cyrus

A botrányos énekesnő nem hagyja, hogy a figyelem ne rá irányuljon mindig, és ezúttal is tett érte, hogy mindenki róla beszéljen. A vadóc csillag Instagram-profilján keresztül egy újabb fotóval örvendeztette meg rajongóit, melyen a strandon látható, fenekét mutatva.

A képpel a hátsóján lévő zúzódást akarta szemlélteni, de van egy olyan érzésünk, hogy követői figyelmét nem ez ragadta meg.

Justin Bieber

A kanadai énekes Instagram-profilján keresztül mutatta be legújabb tetoválását, amely egy keresztet ábrázol. A számok magukért beszélnek, Bieber félmeztelen képét több mint egymillióan lájkolták.

Katy Perry és Ellie Goulding

Katy osztotta meg a nagyvilággal ezt az aranyos fotót, melyen Ellie Gouldinggal látható, vacsizás közben.

Madonna

Már egy előző cikkünkben szerepelt a pop nagyasszonyának képe, de összefoglalónkból se maradhatott ki, hiszen nagy népszerűségre tett szert az énekesnő hónaljkutyusa; több mint ötvenezer lájkot érdemelt.

Norman Reedus

A színész az Insta segítségével üzent rajongóinak, mivel egy olyan képet posztolt, amelyen sült krumpi segítségével kirakta azt a két szót, hogy Love Y'All.

Beyoncé

Az énekesnő nemrégiben meglátogatta a második világháború követketében elhunyt Anna Frank házát, amely napjainkban múzemumként üzemel. A kiállításon tett látogatását megörökítette egy fényképen, melyet Instagram-profilján közzé is tett.

Oprah

Az amerikai műsorvezető az általa megsütött óriási karfiolról készített képet, amelyet az Instagramon keresztül posztolt.

Chris Pine

A Star Trek sztárja március 20-án a Rebel With a Cause gálán járt, ahol olyan sztárokkal (egyben kollégáival) pózolt, mint Anna Kendrick és Alice Eve. Egy, a fogadáson készült képet meg is osztott, ahol barátnőjével, az izlandi szépségkirálynővel, Íris Björk Johannesdóttirral látható.

A fotó már csak azért is aratott nagy sikert, mert most először került elő a párosról olyan kép, amelyet nem paparazzók készítettek.

Harry Styles

A One Direction szívtiprója nemrégiben egy cuki képet posztolt az Instagramra, melyen egy barátja fekete kutyája látható, aki az énekes vállára hajtja a fejét, mintha megölelné Harryt. Egyben biztosak vagyunk: sok rajongó szívesen lenne a kutyus helyében.

Jared Leto

Az énekes egy nem éppen mindennapinak mondható fotót tett közzé Instagram-profilján keresztül: egy fehér szőrmesapkában, napszemüveggel és egy ütővel a kezében látható. Nem tudjuk, Jared hova igyekezett ebben a különös szettben, de az egyszer biztos, hogy szórakoztató látványt nyújtott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek