Starity

Tori Spelling kórházba került

2014. április 28. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A valóságshow-sztár hat napot töltött egy egészségügyi intézményben eddig ismeretlen okok miatt.

hirdetés
Tori Spelling kórházba került

Tori Spellinget szombaton engedték haza a kórházból, ahol majdnem egy hetet töltött – az Us Weekly információi szerint idegösszeroppanás szélén áll, hiszen férje, Dean McDermott tavaly megcsalta őt, és mai napig nem tisztázódtak körülöttük az ellentétek. Ennek ellenére Dean minden nap meglátogatta őt, és órákig vele maradt.

„Dean minden nap délelőtt tízkor bement hozzá, és csak este nyolc körül távozott, nagyon stresszesnek tűnt, minden bizonnyal aggódott” – mesélte az E! News riporterének egy forrás.

A 40 éves színésznő tavaly elmondta, férje összetörte a szívét, amikor bevallotta neki, hogy a 28 éves Emily Goodhanddel folytatott viszonyt Torontóban, viszont a gyermekei kedvéért megpróbálja rendbehozni házasságát: „Attól nem ér véget a valaki iránt érzett szereteted, mert valami rosszat tett. A lelki társam volt, de teljesen összetörte a szívem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek