Starity

Megérkezett az iamamiwhoami legújabb kisfilmje

2014. április 28. 17:05   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az iamamiwhoami-rajongók már tűkön ültek, hogy láthassák kedvenc csapatok legújabb szerzeményét, a vistát. Az együttes ma töltötte fel a híres videómegosztó oldalra a videoklipet.

hirdetés
Megérkezett az iamamiwhoami legújabb kisfilmje

Legutoljára februárban hallhattunk a híres svéd együttes, az iamamiwhoami felől, amikor is feltöltötték a hivatalos YouTube-fiókjukra a hunting for pearls című videoklipjüket.

Április 12-én hozták nyilvánosságra a hivatalos Twitter-fiókjukon a következő kisfilmjük premierének a dátumát. Megtudhattuk többek közt azt is, hogy a készülőben lévő videó majd vista címen fog megjelenni. A mai nap folyamán publikálta a csapat a kisfilmet, és rengeteg pozitív kritikát kapott eddig. Ugyanúgy, mint például a hunting for pearls, ez is a generate szériának a része. A forgatás helyszíne a Vatnajökull Nemzeti Park volt.

Az iamamiwhoami nem okozott csalódást látványilag, illetve zeneileg sem, a csodálatos tájak és képi elemek remekül társulnak az énekesnő, Jonna Lee különleges hangjához.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek