Starity

Beyoncé és Jay-Z közös turnéra készül

2014. április 28. 17:05   |   Szerző: Beliyah

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé és Jay-Z szerelme évek óta tart. Számos közös felvételt készítettek el együtt – most egy közös turné jön.

hirdetés
Beyoncé és Jay-Z közös turnéra készül

Beyoncé és Jay-Z 2008. április 4-én házasodott össze New Yorkban. Mielőtt összekötötték életüket, hat évig éltek együtt párkapcsolatban. Négy év házasság után, 2012 januárjában megszületett első közös gyermekük, Blue Ivy Carter, akit a páros nagy szeretetben nevelget.

Kapcsolatuk irigylésre méltó, hiszen botránymentes, és közös fellépéseik és fotóik alapján szerelmük a kezdetek óta is lángol. Ezt a hatalmas szerelmet mivel mással is köthetnék össze, mint munkájukkal: az énekesnő és a rapper közös turnéra indul idén nyáron!

A hírt Beyoncé osztotta meg rajongóival Facebook-oldalán körülbelül egy órával ezelőtt. A turné az On The Run nevet kapta, egy közös daluk után. Az énekesnő hivatalos oldalán már a turnéállomásokat is megtekinthetjük, azonban milliók szomorkodnak, hiszen a páros egyelőre csak amerikai állomásokra látogat el. Az első koncert időpontja: június 25-e.


A közös turné plakátja

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek