Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2014. május 25. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus szerint Jennifer Lawrence nem is rókázott előtte, Jimmy Kimmel Kendall Jenner bakiján poénkodott, Jessica Alba kókuszvizet fog reklámozni, Ellen Page Justin Bieberről álmodozik, Vanessa Hudgens pedig megmutatta kockás hasát. Lássuk, mi minden történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Jimmy Kimmel viccet csinált Kendall Jennerből

Május 18-án zajlott le az idei Billboard Music Awards, ahol Kim Kardashian húgának kellett felkonferálnia az 5 Seconds Of Summer nevezetű ausztrál bandát, ő azonban belekeveredett szövegébe, így azóta az internetezők célpontja lett, de például Jimmy Kimmel sem tudta szó nélkül hagyni bakiját.

Így kapva azon, hogy a hírek szerint húgával, Kylie-val hamarosan kiadnak egy regényt, ebben pedig az Amazon lesz partnerük, Kimmel készített egy kamureklámot a nem létező Kendall nevezetű e-olvasóhoz.

*

Miley Cyrus szerint JLaw sosem rókázott előtte

Jennifer nemrégiben Seth Myers talkshow-jában vendégeskedett, a beszélgetés során pedig elárulta, hogy az idei Oscar után egyik barátnőjével elindultak bulizni és kicsit felöntött a garatra, mivel a Madonnánál tartott afterpartin már kikívánkozott belőle az alkohol, hányásának pedig Miley Cyrus is szemtanúja volt.

Most azonban úgy tűnik, hogy JLaw sztorijának kamuszaga van, mivel Miley a következőképpen reagált a Twitteren egy rajongó posztjára a videóról: „Ez sosem történt meg.”

*

Kiderült Ciara és Future kisfiának a neve

Május 19-én látta meg a napvilágot az énekesnő első gyermeke, akiről eddig nem sokat lehetett tudni, most azonban kiderült, hogy a csöppség az édesapja után a Future Zahir Wilburn nevet kapta és több mint 4 kilóval jött világra.

*

Katy Perry előtt pucérkodott Kacey Musgraves

A két énekesnő a Billboard magazin legújabb számának címlapján pózol, ennek kapcsán pedig Kacey elárulta például azt is, hogy Katy nem egyszer látta már meztelenül: „Néhányszor látott már. És nem utoljára.”

Katy pedig elmondta, hogy azért Kacey-t kérte fel, hogy kísérje el Prismatic turnéjára, mert szerinte ugyanolyan a látásmódjuk és sok mindenben hasonlítanak.

*

Kókuszvíz arca lett Jessica Alba

A színésznő a Twitteren osztotta meg rajongóival a hét közepén, hogy hamarosan közös munkába kezd a ZICO nevezetű céggel, amely arra specializálódott, hogy a zöld kókuszok tiszta levéből készítsen vizet.

*

Justin Bieberről álmodott Ellen Page

A színésznő csütörtökön ült le beszélgetni Conan O'Briennel talkshow-jának keretein belül, ahol kiderült, hogy újonnan elemezni szokta szokatlan álmait. Ezek között pedig nemrégiben szerepelt egy olyan is, amelyben Justin Bieber gyerekkori otthonában voltak Kanadában, magával a tinisztárral, akinek édesanyja az IKEA-ból hozott nekik kaját, ők pedig egyszerűen a fellegekben jártak, hogy a kedvencükkel lepte meg őket.

*

Megmutatta kockás hasát Vanessa Hudgens

A 25 éves színésznő a napokban dicsekedett el rajongóinak kockás hasával az Instagramon, amire nagyon büszke, ugyanis köztudottan szeret edzeni és az egészséges táplálkozás, valamint életmód híve is.

„Ó, ezt figyeljétek, a kemény munka kifizetődött” – fűzte hozzá a fotóhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek