Starity

Beégett a Billboard Music Awardson Kendall Jenner

2014. május 19. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kendall Jenner igen kínos helyzetben találta magát, amikor nem tudta felolvasni a szövegét az élő műsorban.

hirdetés
Beégett a  Billboard Music Awardson Kendall Jenner

Kendall Jenner modellként már sikeres pályát tudhat magáénak, ám úgy tűnik, a műsorvezetői posztra még gyakorolnia kell. A fiatal lány a Billboard Music Awardson lett volna hivatott felkonferálni a 5 Seconds Of Summert, ám képtelen volt leolvasni az együttes nevét a súgógépről az élő showműsorban, és majdnem a One Directiont jelentette be helyettük.

„Srácok, én vagyok a legrosszabb olvasó” mentegetőzött a sztár, majd improvizálni próbált. Bár szerencséjére a jelenlévők igen megértő közönségnek bizonyultak, és inkább biztatták, mintsem lehurrogták, az internetezők nem kímélik a balul sikerült felkonf miatt.Kíváncsi vagyok, Kris miket tanított a lányoknak, amikor otthon tanultak – írta egy kommentelő a TMZ oldalán. Csinálja inkább azt, amit Kim nővére... egy pornóvideót – írta egy másik hozzászóló.

Kendall a Twitteren később azzal magyarázta a kínos szituációt, hogy annyire ideges volt az élő adás miatt, hogy otthon felejtette a kontaktlencséit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek