Starity

Közös dalokkal turnézik majd a Fall Out Boy és a Paramore

2014. május 26. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hayley Williams újabb részletek árult el a két banda közös turnéjával kapcsolatban.

hirdetés
Közös dalokkal turnézik majd a Fall Out Boy és a Paramore

Míg a Paramore tíz éve ugyanannál a kiadónál tanyázik, addig a Fall Out Boy többször váltott már. A két banda életében közös pont a Fueled By Ramen, melynek gondozásában az előbbi együttes négy, az utóbbi egy stúdióalbumot dobott piacra. Ekkortájt, 2004-ben barátkoztak össze, az évek során pedig már többször felmerült a közös turnézás gondolata, ám csak most sikerült megvalósítani. Pontosabban idén nyáron, hiszen a két hatalmas rajongótábor – melyen nagyrészt osztoznak a zenekarok – akkor láthatja először kedvenceiket együtt.

„Ugyanolyan hosszú mindkettőnk része a koncerteken, úgyhogy mindenképpen megpróbálunk beiktatni egy közös zenélést. Ezenkívül nem szeretnék sokat elárulni, de az biztos, hogy mind a négy albumunkról fogunk dalokat játszani, hogy azok is élvezhessék a show-t, akik a kezdetektől velünk tartanak, és azok is, akik csak nemrég ismerték meg a dalainkat” – nyilatkozta  Hayley Williams a Saturday Night Online-nak a napokban.

A telefonos interjú során az énekesnő a rajongói által feltett kérdésekre is válaszolt, és arra is reagált, milyen érzés az, hogy zenekara egyre népszerűbb, dalaikat pedig egyre több rádió játssza:

„Amikor társaságban vagyok, megpróbálom lazán venni a dolgot, és talán egy kicsit még szégyenlős is leszek és elpirulok. Viszont amikor egyedül vagyok, otthon vagy az autóban, és az egyik dalunk megy a rádióban, mindig feltekerem a hangerőt és kiélvezem a pillanatot.”

A napokban egyébként kiderült, hogy nemcsak a Fall Out Boyba érkezik baba, hanem a Paramore-ba is. Tavaly decemberben Jeremy Davis lett apuka, idén novemberben pedig Taylor York testvére, az évek óta turnégitárosként a bandával tartó Justinnak adatik meg az öröm.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek