Starity

Pete Wentz újra apa lesz

2014. február 18. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fall Out Boy 34 éves tagja az Instagramon jelentette be az örömhírt, miszerint ő és kedvese, Meagan Camper első közös gyermeküket várják.

hirdetés
Pete Wentz újra apa lesz

„Borzasztóan izgatottak vagyunk, hogy bejelenthetjük: babát várunk!” – fűzte hozzá az Instagramon közzétett fotójához Pete, akinek már van egy ötéves fia Ashlee Simpson színész-énekesnőtől.

A Fall Out Boy oszlopos tagja és a modellként dolgozó Meagan több mint három éve randizgatnak egymással, és egy múlt havi interjúban már annak az ötlete is felmerült, hogy összekötik életüket:

„Rengeteget beszéltünk róla [a házasságról]. Igazán szerencsésnek érzem magam. Érdekes dolog olyannal párkapcsolatban lenni, aki a legjobb barátom is egyben. Mindent megbeszélek vele. [...] Nagyon sokat segít!” – mondta Pete, aki nemcsak barátnőjével működött közre, hanem a Paramore énekesnőjével is, akivel a közös, nagyszabású nyári turné előtt már az első duettet is összehozták.


Pete barátnője kerekedő pocakját simogatja

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek