Starity

Így vesztették el szüzességüket a sztárok III.

2014. június 12. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk következő részében ismét újabb 10 kedvenc első szexuális élményéről rántjuk le a leplet.

hirdetés
Így vesztették el szüzességüket a sztárok III.

Leonardo DiCaprio

A Titanic sztárja 15 éves korában szeretett volna sort keríteni az első szexuális kalandjára, ám nadrágjának slicce beakadt, így végül 3 évvel később, 18 éves korában bújt ágyba Helena Christensen modellel.

Kim Kardashian

A realitysztár 14 évesen melegedett össze barátjával – akivel egyébként régóta együtt járt, és aki nem kisebb személy, mint a legendás Michael Jackson unokaöccse, TJ Jackson.

Wilmer Valderrama

A színész 2006-ban, Howard Stern műsorában árulta el a közönségnek, miszerint első szexuális élményére Mandy Moore színész-énekesnővel került sor.

Jessica Alba

A szexi színésznő 18 évesen bújt ágyba első ízben a Dark Angel sztárjával, Michael Weatherlyvel, aki nem mellesleg 12 évvel idősebb nála.

Justin Bieber

Talán nem meglepetés a rajongók számára, miszerint a tinilányok kedvence se veled-se nélküled kapcsolatban élő kedvesével, Selena Gomezzel veszítette el szüzességét.

Angelina Jolie

Brad Pitt gyönyörű felesége 14 éves korában vált meg lányságának virágától, bár elmondása szerint nem kötötték gyengéd szálak a partneréhez.

Orlando Bloom

A Gyűrűk Ura sármos szereplője 12 évesen kezdett randizni, ekkoriban került sor élete első csókjára is, szüzességének viszont 14 évesen intett búcsút.

Demi Moore

Ashton Kutcher és Bruce Willis exe 15 évesen vált meg szüzességétől, melyet akkori barátjával veszített el.

Bruce Willis

A közel 60 éves színész elárulta, miszerint első szexuális élményére 14 éves korában egy házibuliban került sor, bár a lány nevére már nem emlékszik.

Ashton Kutcher

Ha már Demi exeinél tartunk, érdemes megemlíteni, hogy a Két pasi meg egy kicsi sztárja, Ashton mindössze 15 éves volt férfivá válásának idején.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek