Starity

Tovább romantikázik a szépség és a szörnyeteg

2014. május 29. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan a hazai nézők is megtekinthetik A szépség és a szörnyeteg című sorozat második évadát, az AXN ugyanis június végén műsorra fogja tűzni.

hirdetés
Tovább romantikázik a szépség és a szörnyeteg
Fotó: Sven W. Frenzel/The CW

Június 24-én 21 órai kezdettel startol az AXN csatornán A szépség és a szörnyeteg című sorozat Magyarországon eddig még nem látott második évada, amely még több izgalmat és romantikát tartogat majd a nézőknek. Az új szezonban Kristin Kreuk és Jay Ryan mellett tovább lesz látható a sorozatban Austin Basis, Nina Lisandrello és Sendhil Ramamurthy is, úgyhogy nem kell nélkülöznünk a megszokott szereplőket.

A sorozat 2012-ben mutatkozott be az Egyesült Államokban, a People Choice Awardson kiérdemelt Legjobb új TV-dráma díjának köszönhetően megkapta a második évados berendelést. Noha nézettsége nem kimagasló, mégis megvan a maga közönsége, így a The CW a harmadik szezonra is igent tudott mondani.

Hazánkban a Super TV2 tűzte műsorra először és végig is vitte az első évadot. Utána a TV2-n is bemutatkozott, ám néhány epizód után lekerült a műsorról. Az AXN azonban esélyt adott neki, így miután levetítette az elsőt, júniusban a második is adásba kerül majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek