Starity

Demi nem törődik a gyűlölködő üzenetekkel

2014. június 17. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal énekesnő hétfő este fellépett a Hollywood Bowlon, ami előtt interjút is adott a 104.3 MyFm riporterének.

hirdetés
Demi nem törődik a gyűlölködő üzenetekkel

A hétvégén még halálhírét keltették a tehetséges énekesnőnek, ám Demi él és virul, olyannyira, hogy hétfő este fellépett a legendásnak számító Hollywood Bowl rendezvényén, ami előtt a kulisszák mögött interjút is adott.

A riporter azzal kezdte, hogy szerinte annyira elképesztő rajongói vannak, hogy még testőrre se lenne szüksége, mert ők bárhol és bármikor megvédenék. Főként a közösségi oldalakon szorul a támogatásukra, ahol nap mint nap rengeteg bántó üzenetet kap az unatkozó trolloktól, amit mostanra megtanult kezelni, méghozzá a következőképpen.

„Nekem vannak a világon a legjobb rajongóim. És tudod, mi a klassz? Egy ideje már nem akarom negativitással tölteni a mindennapjaimat, ezért arra kértem a rajongóimat, hogy ha látnak egy utálkozót online, csak annyit válaszoljanak neki: 'Szép napot!'. Ők ezt meg is fogadták, ami elképesztő, mert minden alkalommal, amikor például valaki azt írja, hogy 'Demi kövér', ők olyanokat írnak neki vissza, hogy 'Annyira gyönyörű vagy! További szép napot, és érdemes vagy az életre'. Ettől az illető teljesen frusztrálttá válik.”

Elmondta továbbá azt is, hogy sem nézőként, sem fellépőként nem járt még a Hollywood Bowlon, ezért óriási megtiszteltetés a számára, hogy első megjelenésén rögtön fellépő lehet, ahova elkísérte kedvese, Wilmer Valderrama, valamint a nevelőapukája és legjobb barátai is. „Ez egy legendás, egyben hatalmas hely. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd itt játszhatok, főleg a karrierem ilyen korai szakaszában, ezért ez nagyon izgalmas dolog a számomra.”

Demi óriási rajongója Ed Sheerannak, korábban Give Me Love című dalát is feldolgozta, és mivel az aranytorkú brit fiatalember volt a rendezvény másik fellépője, így beszélgetőpartnerének még az esti produkció előtt célozgatott arra, hogy talán közösen is előadják majd a dalt – ami meg is történt –, de említést tett arról is, hogy olyan dolog van készülőben, ami karrierjének egyik mérföldköve lehet.

Zárásképpen ejtett néhány szót a novemberben kezdődő Enrique Iglesiasszal közös turnéról is. „Igazából fogalmam sincs, hogy jött létre a kettősünk. Egyik nap kaptam egy telefonhívást, 'Héé, nem akarsz Enriquével turnézni?' én meg erre azt feleltem, 'Hogy a francbe ne?'”

Színpadra lépése előtt pedig átvehette azt az elismerést, amit azért kapott, amiért a Neon Lights elérte a platinalemez státuszát, így a Give Your Heart A Break (háromszoros), Heart Attack (kétszeres), This Is Me, Skyscraper és Let It Go után, újabb platinalemezes dalt tudhat magáénak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek