Starity

Halálhírét keltették Demi Lovatónak

2014. június 16. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves énekesnő halálhírét keltette az egyik weboldal, csupán azért, mert egy teljes hete semmit nem hallatott magáról.

hirdetés
Halálhírét keltették Demi Lovatónak

Június 15-én kezdte el bejárni a közösségi oldalakat a hír, hogy Demi Lovato szombat este életét vesztette egy kórházban, miután autóbalesetet szenvedett, majd megtámadták.

A fiatal énekesnőnél majdnem teljesen ugyanazt a történetet használták, mint amit már több tucat más hírességnél is eljátszottak, ám Deminél egy kicsit csavartak a sztorin.

Az élénk fantáziával rendelkező oldal azzal sokkolta Lovato rajongóit, hogy június 13-án, azaz péntek este, egy kisteherautóval ütközött össze, majd a teherautóból három férfi szállt ki, akik kirángatták az énekesnőt BMW-jéből, és elkezdték rugdosni és ütni, majd ezután elmenekültek a helyszínről, Demit pedig élet-halál között szálították be a Golden State Regional kórházba, megmenteni nem tudták, így június 14-én távozott az élők sorából.

Ha ez még nem lett volna elég, egy Facebook-oldalt is létrehoztak neki, R.I.P. Demi Lovato néven, aminek rögtön több tízezer „kedvelője” lett, az oldalra tévedő emberek pedig a következő sorokat olvashatták rajta.

„2014. június 14-én, reggel 11 óra körül szeretett énekesnőnk, Demi Lovato elhunyt. Demi 1992. augusztus 20-án született Albuquerque-ben. Hiányozni fog, de a szívünkben örökké él. Kérlek, mutassátok ki együttérzéseteket és részvéteteket azzal, hogy kedvelitek az oldalt, és kommentáljátok a dolgot.”

Ezzel szemben a Neon Lights énekesnője köszöni szépen, remekül van, semmilyen balesetet nem szenvedett, a magazin által említett kórház NEM létezik, de hogy aggódó rajongói megnyugodjanak, Lovato sajtósa így nyilatkozott: „Ő is csatlakozott azon hollywoodi hírességek hosszú sorához, akik áldozatul estek a kamu halálnak. Továbbra is él és virul, ne higgyetek el mindent, amit az interneten olvastok!”

A viccesnek egyáltalán nem nevezhető hír elindítója talán az volt, hogy az énekesnő egy teljes hete nem hallatott magáról Twitter-profilján semmit, sőt látni sem lehetett sehol, mivel valószínűleg szokásos mini vakációját töltötte, amire minden alkalommal a médiát kizárva, teljesen titokban szokott elutazni. Ám ma este ismét színpadra áll, hiszen Ő az egyik fellépője a My Big Night Out nevezetű rendezvénynek, ahol többek között Ed Sheeran is fellép.

Érdekesség, hogy a valóságban Demi nem egy BMW tulajdonosa, hanem egy gyönyörű, fehér Mercedes-Benz SL550 áll a rendelkezésére már évek óta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek