Starity

Lea Michele is egy hacker áldozatául esett

2014. július 05. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy újabb Glee-sztár Twitter-profilját törték fel a minap, ám most a rossz helyett egy örömhírt próbáltak terjeszteni.

hirdetés
Lea Michele is egy hacker áldozatául esett
Fotó: Teen Vogue

Az elmúlt napokban már nem egy híresség esett hacker áldozatául, ugyanis először Chris Colfer, majd Wilmer Valderrama Twitter-fiókját és feltörték, tegnap pedig Lea Michele is csatlakozhatott hozzájuk.

A 27 éves színész-énekesnőről viszont kollegájával ellentétben – akiről azt híresztelte jót akarója, hogy kirúgták a Glee-ből – nem szomorú, hanem sokkal inkább egy olyan hírrel indított el lavinát a hacker, amely örömre ad okot: négy és fél millió követője ugyanis azt olvashatta a mikroblogon, hogy babát vár.

„Mielőtt még a média tudomást szerez róla, be szeretném jelenteni a rajongóimnak, hogy terhes vagyok. #kisfiú” – írta ki a hacker Lea nevében, majd rövidesen törlésre került a poszt, szóvivője pedig rögtön elárulta a People-nek, hogy profilját feltörték.

A Glee Racheljét azonban különösebben nem rendítették meg a történtek, mitöbb, még viccesnek is találta: „Meghackeltek! Azt hiszem Chris Colferrel okosabbnak kellett volna lennünk és nem a cicáink nevét használni jelszóként” – írta ki ezúttal tényleg Lea a Twitterre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek