Starity

Feltörték Chris Colfer Twitter-fiókját

2014. július 03. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hacker azt terjesztette a mikroblogon, hogy a színészt kirúgták a Glee-ből, rövidesen azonban kiderült, hogy ez nem igaz.

hirdetés
Feltörték Chris Colfer Twitter-fiókját
Fotó: Tyler Golden/Fox

Néhány órája sokkoló tweetet olvashattak a Twitteren Chris Colfer követői: „Személyes okokra hivatkozva, elbocsájtottak a Glee stábjából. A magyarázatok rövidesen érkeznek...”

A bejegyzést meglátva természetesen sok rajongó szíve megszakadt és a hírportálok is rögtön lehozták a hírt, miszerint a Fox népszerű musicalsorozatának hatodik évadában az egyik főszereplő már nem lesz látható.

Rövidesen azonban többek között az anyacsatorna szóvivője és a színész menedzsere is lecsitította a kedélyeket, ugyanis elárulták, szó sincs arról, hogy az egyik legikonikusabb karakter, Kurt Hummel nélkül folytatódna a Glee, főleg úgy, hogy az utolsó szezonról van szó.

„Már riasztottak minket, hogy feltörték Chris Colfer Twitter-fiókját. A pletykák arról, hogy kirúgták a Glee-ből, távol álnak az igazságtól. Szeretjük Christ és alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk vele ebben a szezonban is” – áll a 20th Century Fox Television nyilatkozatában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek