Starity

Nina Dobrev reagált a pletykákra

2014. augusztus 04. 16:04   |   Szerző: Dearie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ninát az elmúlt időszakban számtalan férfival hozták össze: most reagált ezekre a híresztelésekre.

hirdetés
Nina Dobrev reagált a pletykákra
Fotó: Jason Merritt/Getty Images

Mióta Nina Dobrev és Ian Somerhalder kapcsolata véget ért 2013 májusában, a 25 éves színésznőt számtalan más hírességgel boronálták össze, köztük Nathaniel Buzolickal és Paul Wesley-vel is, legutóbb pedig a San Diegó-i Comic Con eseményen látták együtt Orlando Bloommal, mely rögtön újabb találgatások kezdetét jelentette.

Egyértelművé vált, hogy a sajtó elkezdte a világra szóló lejárató kampányát Miss Dobrevvel kapcsolatban, ráadásként a fiatal bolgár szépséget az elmúlt hetekben gyakran lehetett látni az amerikai pletykaoldalak főoldalán, méghozzá exe, Ian Somerhalder és Nikki Reed bontakozó kapcsolata miatt, hiszen a bulvársajtó minden erejével próbálta azt sugallni az olvasók felé, hogy Nina dühöng és féltékeny a kapcsolat miatt.

Ám úgy fest, Nina még mindig élvezi az életét, vidámabb mint valaha, és végre reagált azokra a pletykákra, melyek a szerelmi életét érintették. A tegnapi nap folyamán került sor a The Vampire Diaries új évadának promóképeinek elkészítésére, Nina pedig ezt kihasználva összeállt kollégáival, ezt követően pedig a Twitterre és WhoSay-oldalára is feltöltött két képet, és hozzájuk egy-egy rövid sort írt:

„Úgy fest, hogy RENGETEG pasim van! Íme négy közülük. Eléggé elfoglalt vagyok. #ostobabulvárhírek”csiripelte a fiatal színésznő az alábbi kép alá, melyen Steven R. McQueen, Joseph Morgan, Zach Roerig és Matthew Davis társaságában látható.

Majd nem sokkal később újabb fotó látott napvilágot: „Várjatok, még egy udvarló! Ez az a pasi” – fűzte hozzá ehhez a képéhez a színésznő.

Ezáltal kijelenthető, hogy a legutóbbi pletyka Orlando Bloomról a média kitalációja, ahogyan az összes ilyen jellegű információ is, mely az elmúlt hetekben szárnyra kelt a gyönyörű színésznőről. Nina végre felvállalta véleményét, nem is akármilyen módon, és eme két tweet posztolása óta rajongók ezreinek üzenete látott napvilágot a Twitteren, melyekben mindannyian arról írnak, hogy mennyire büszkék kedvencükre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek