Starity

Nina Dobrev féltékeny Nikki Reedre?

2014. július 26. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még egy hét sem telt el azóta, hogy szárnyra kapott Ian Somerhalder és Nikki Reed kapcsolatának híre, ám úgy tűnik, Nina Dobrevet mélyen lesújtotta, hogy Ian továbblépett.

hirdetés
Nina Dobrev féltékeny Nikki Reedre?

Közel egy év telt el azóta, hogy a Vámpírnaplók sztárjai, Ian Somerhalder és Nina Dobrev véget vetettek kapcsolatuknak, ám többször fel-felröppent a pletyka, miszerint a sztárpár ismét egymásra talált, de úgy tűnik, mégsem működik kapcsolatuk megfelelően.

Míg Ninát Derek Hough-gal, Liam Hemsworthszel és Paul Wesley-vel hozták hírbe az elmúlt egy év során, addig Ian a szinglik önfeledt életét élte és nem került közelebbi kapcsolatba senkivel – mostanáig.

A hét elején járta be a világot a hír, miszerint Ian egy újabb vámpírlánnyal, az Alkonyat-szériából megismert Nikki Reeddel randevúzik, mely kapcsolatot több, meghitt pillanatban elkapott paparazzifotó is bizonyítani látszik. Ugyan Ian és Nikki felettébb boldognak tűnnek a képeken, nem mindenki örül a frissen kibontakozó kapcsolatnak, ugyanis Nina Instagram-fiókján közzétett képei arra engednek következtetni, hogy rosszul éli meg a helyzetet, hogy egykori legjobb barátnője és exe egymásra talált.

Ian és Nikki kapcsolatát látszik bizonyítni az is, miszerint a 35 éves színész a Twitteren kért segítséget követőitől, hogy gazdára leljen egy Kate nevű kutyus, akiről Nikki az Instagramon osztott meg egy képet azzal a célzattal, hogy az állat szerető családba kerülhessen.


Fotó: Twitter/Ian Somerhalder

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek