Starity

Amy Lee: „Ha szereted, amit csinálsz, mások is szeretni fogják!”

2014. augusztus 15. 13:01   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amy Lee-t nemrégiben a Rolling Stone magazin riportere faggatta szóló projektje és az anyaság kapcsán.

hirdetés
Amy Lee: „Ha szereted, amit csinálsz, mások is szeretni fogják!”

A napokban olvashattuk az interjút, amelyet a Rolling Stone magazin készített Amy Lee-vel, ma pedig megjelent a folytatás is, melyben az énekesnő további részleteket árul el nemsokára megjelenő albumáról.

Az interjúban Amy bevallotta, hogy új projektje korántsem hasonlít arra, amit az Evanescence-szel csinált, mivel ezúttal egy másik oldalát szerette volna megmutatni, ugyanakkor azt is elárulta, hogy lesznek hasonlóságok régi és új szerzeményei közt:

„Az új számokban hasonló érzések jelennek meg, mint az Evanescence–dalokban, de a hangzás teljesen más. A régebbi dalaimat is igyekeztem szívvel-lélekkel csinálni, de arra is figyelnem kellett, hogy megfeleljenek a kiadó elvárásainak.”

Az énekesnő azt is bevallotta, még mindig sokat gondol az Evanescence-re, így amikor elkészült a Lockdown címre keresztelt dal rögzítésével, arra gondolt, mennyivel jobban hangzana dob- és gitárkísérettel, ugyanakkor jelenleg az anyaság mellett szólókarrierjét tartja legfontosabbnak.

„Azt tartottam szem előtt, hogy a dalok nekem is jók legyenek és a filmnek is – folytatta az énekesnő. – Úgy gondolom, hogyha szereted, amit csinálsz, mások is szeretni fogják. Nem járhatok mindenkinek a kedvében, mert mindig lesz, aki kritizálni fog. És ebbe bele kell nyugodnom, mert ha mindig mások igényei szerint cselekednék, azt nem találnám olyan jónak, és később megbánnám. Büszkén kijelenthetem, hogy az összes dalomat végig tudom hallgatni, és még élvezem is.”

Amy azt is elmondta, hogy bár még nem gondolkodott rajta, szívesen előadná új szerzeményeit élőben is, és valószínűleg koncertezni is fog. Bevallása szerint boldoggá teszi, ha az emberek szeretik a zenéjét, de sosem ez a cél lebeg a szeme előtt, hanem az, hogy a dalai őszinték legyenek. Amy azt is felelevenítette, hogy a kezdettekkor nagyon rosszul viselte a rá irányuló figyelmet.

„A Fallen megjelenésekor csak 21 voltam, és minden olyan gyorsan történt. Nagyon utálatos lettem, mivel a figyelem középpontjába kerültem, és ez számomra unalmas volt. Nem olyan érdekes az életem, mint gondolják, nincsenek különleges képességeim.”

A riporter zárásképp viccesen arról faggatta az énekesnőt, hogyan tudott könnyebben helyet szerezni a metrón terhessége alatt, utalva ezzel az énekesnő egy régebbi Twitter-üzenetére, mire az énekesnő ekképp válaszolt:

„Amikor már jócskán benne vagy a terhességben, mindenképpen le akarsz ülni, de nem mondhatod az embereknek, hogy álljanak fel a helyükről. Én sem tettem. Helyette csak állsz, ameddig tudsz, simogatod a hasad, elkeseredettnek tűnsz, és valaki végül felajánlja a helyét. Ez általában beválik, a New York-iak rendesek.”

Hallgass bele Amy augusztus 25-én megjelenő önálló albumába, az Aftermathba!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek