Starity

Újra apa lett Pete Wentz!

2014. augusztus 22. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pete Wentz és Meagan Camper néhány hónapja jelentették be, hogy gyermeket várnak. A zenész tegnap egy interjúban árulta el, hogy augusztus 20-án megszületett a babájuk.

hirdetés
Újra apa lett Pete Wentz!

Néhány hónapja azzal a hírrel jelentkeztünk, hogy a Fall Out Boy basszistája elárulta: kedvesével, a modell Meagan Camperrel gyermeket várnak. Hosszú hónapok elteltével sem hallhattunk hírt a párról és a kicsiről, csak a hölgy néhány gömbölyödő pocakos fotója biztosított minket arról, hogy egyre közelebb járnak a baba világra jöttéhez. Tegnap Pete egy, a People magazin által készített interjújában árulta el, hogy csemetéjük huszadikán megszületett.

Wentznek már van egy gyermeke az Ashlee Simpsonnal kötött házasságából, de miután 2011-ben elváltak, a kisfiút az édesanyjához ítélték azzal a feltétellel, hogy Pete akkor látogatja őt, amikor csak akarja.

„A baba és a mama is boldog és mindketten makkegészségesek. Az egész család nagyon izgatottan várta a kicsit, Bronx pedig végre nagy testvér lett. [...] A baba nemét senkinek nem árultuk el, ezt az egyet szerettük volna mindenképp titokban tartani”nyilatkozta a basszista az új jövevényről, aki szintén kisfiú lett és a Saint Lazslo nevet kapta. Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek